Adelina Pestritu – “Am stiut ca abia atunci viata mea începe sa prinda un sens nou!

Adelina Pestritu este, de cateva luni, WoW MoM. Ne-a marturisit, intr-un interviu sincer si emotionant, ce a simtit prima data cand a vazut cele doua liniute pe testul de sarcina. De ce este special numele fetitei sale si cine a inspirat-o.
Si, mai ales, cum a trecut peste primele incercari grele atunci cand Zeny s-a imbolnavit.
 
1. Iti amintesti ziua in care ai aflat ca vei fi pentru prima data mama? La ce te-ai gandit prima data? Cum credeai ca vei fi ca parinte si cum este rolul acesta in realitate?
 
Desigur. Am trecut prin toate starile posibile in momentul in care am vazut cele 2 liniute pe test. Parca nu-mi venea sa cred, motiv pentru care l-am trimis pe Virgil sa mai ia inca doua teste de control.
 
Mintea mea a fost instant invadata de ganduri si intrebari de toate felurile pentru ca a fost ceva neasteptat, nu eram pregatita pentru aceasta veste.
 
Pana la prima ecografie la clinica unde mi-a fost monitorizata toata sarcina, Femme Boutique Medical, am avut emotii enorme.
Sursa foto: arhiva personala
 
Cand am vazut prima imagine cu Zeny, desi era un punct micut pe ecranul ecografului, am stiut ca abia atunci viata mea incepe sa prinda un sens nou, pe care mi-l doream de multa vreme.
Zeny a adus in viata mea ce n-as fi reusit nici intr-o mie de ani de una singura.
Probabil ca experientele acestea cu copii ne sunt date pentru a ne descoperi mai profund, pentru a intelege de ce suntem in stare cu adevarat.
Sa cresti un om este cel mai frumos proiect pe care il poti avea in viata.
Asa am reevaluat si copilaria mea, relatia mea cu parintii, mi-am reamintit detalii care aparent disparusera din memoria mea. Cred ca am un alt contur acum, ca om.
Mi s-a schimbat oarecum sistemul de valori si mi s-au schimbat definitiv prioritatile.
 
2.Cum ati ales numele micutei?
 
Impreuna cu Virgil am analizat listele de nume de pe Google. Ne doream sa fim siguri ca nu ne scapa numele rar intalnite, deosebite si cu o insemnatate speciala.
Maria a fost primul nume ales.
A fost mai degraba dorinta mea de a-i pune micutei noastre numele bunicii mele pe care am iubit-o enorm, dar din pacate nu mai este printre noi.
La ea am copilarit.
Pentru mine Maria inseamna blandete, bunatate si dragoste.
 
Intotdeauna cand aud acest nume ma gandesc la mainile ei intotdeauna protectoare si la iubirea cu care imi vorbea zi de zi indiferent de nazbatiile pe care le faceam.
 
Zenaida este inspirat din mitologia greaca si inseamna lumina, cer luminos.
Se refera la Zei.
 
Ne-a placut pentru ca este un nume rar, iar pentru copilul nostru ne-am dorit un nume special, asa cum este si ea.
Sursa foto: arhiva personala
 
3. Ati petrecut, nu de mult, primele sarbatori de iarna impreuna cu Zeny.  Cum au fost?
 
Cele mai frumose sarbatori pe care le-am avut vreodata. Si pentru mine si pentru Virgil.
Am impodobit bradul, am ascultat colinde, ne-am facut cadouri, am mers cu Zeny in vizita la Mos Craciun de 4 ori.
A primit primele ei cadouri de la Mosul. A fost minunat.
Revelionul, din pacate, l-am petrecut in spital pentru ca Zeny a trecut printr-o perioda dificila, prima din viata ei de acest fel, cu febra 39.8 si tot disconfortul perioadei spitalizarii. Am trecut peste, iar acum suntem bine cu totii.
La 12 noaptea, noi am mancat niste bomboane de ciocolata, iar ea dormea deja linistita dupa ce bause niste lapte.
 
4. Ai un numar foarte mare urmaritori cu care se vede ca ai o comunicare constanta. Cum reusesti sa te organizezi si sa faci fata programului intens?
 
Totul vine din interior.
In mediul online nu vei reusi niciodata daca faci totul doar pentru bani si tratezi aceasta comunitate construita in timp, doar ca pe o afacere.
 
In primul rand trebuie sa realizezi ca oamenii care te urmaresc, te admira si asteapta de la tine un content de calitate zi de zi.
 
Eu activez in mediul online de 10 ani si efectiv este parte din rutina mea zilnica.
 
Nu pot sa vad viata fara a impartasi bune si rele cu cei care ma urmaresc in Social Media.
 
Este o placere sa le arat cum decurge orice zi din viata mea. Sunt extrem de bucuroasa cand oamenii imi scriu ca ii inspir si ca uneori tin cont de recomandarile mele.
 
Pentru mine este intr-adevar o realizare faptul ca peste 2.5 milioane de oameni sunt alaturi de mine zilnic.
 
Incerc sa ma organizez cat mai bine, astfel incat sa fac tot ce am de facut inafara de acest continut, dar sunt foarte riguroasa si cu programul meu de postari si interactiunea cu comunitatea. Postez, raspund la mesaje, fac ceea ce se numeste managementul comunitatii.
 
5. Ce iti doresti sa invete Zeny de la voi?
 
Imi doresc din inima sa isi urmeze visurile si sa creada in ele, chiar daca uneori viata nu este asa cum vedem in filme.
Este libera sa aleaga ceea ce ii place si ce nu.
 
Noi o sa-i fim alaturi in orice moment are nevoie de noi, dar ne dorim s-o invatam sa traiasca liber, fara sa-si ghideze viata dupa parerea altora, sa isi iubeasca familia si prietenii, sa fie un om bun, cinstit si loial, sa se tina intotdeauna de cuvant indiferent de imprejurare si sa aiba incredere in ea.
 
Ne dorim sa fie un om fericit. Restul vin de la sine.
 
Momentan vedem in fiecare zi ca este o fetita cu personalitate. O ajuta teribil si zodia. Este o leoaica veritabila.
 
6. Daca ai descrie viata ta intr-un cuvant acum, care ar fi acela?
Împlinire!