Politica de rambursare

Avem o politică de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 14 zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original.

Veți avea nevoie și de bonul sau dovada achiziției. Pentru a începe un retur, ne puteți contacta la office@wowmom.ro. Vă rugăm să rețineți că returnările vor trebui trimise la următoarea adresă: Piata Pache Protpopescu nr 1, Bucuresti. 

Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă vom trimite o etichetă de expediere pentru retur, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul.

Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare de retur la office@wowmom.ro.

Daune și probleme

Vă rugăm să inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți articolul greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.

Excepții / articole nereturnabile Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunuri perisabile (cum ar fi alimente, flori sau plante), produse personalizate (cum ar fi comenzi speciale sau articole personalizate).

Vă rugăm să contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta returnări ale articolelor de reducere sau carduri cadou.

Schimbul de produse

Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că obțineți produsul dorit, este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, faceți o achiziție separată pentru noul articol. 

Altfel puteți să inițiați procedura de retur, trimiteți produsul și în limita stocului disponibil, îl schimbăm și-l trimitem către dvs.

Rambursări

Vă vom anunța după primirea și verificarea returnării și vă vom anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat cu metoda de plată inițială în termen de 14 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp pentru ca banca sau compania dvs. de card de credit să proceseze și să posteze rambursarea. Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de la aprobarea returului, vă rugăm să ne contactați la office@wowmom.ro.