Baldachine pentru copii, decor si poveste

Tuturor ne place magia si eu cred ca magia este ceva ce putem crea fiecare dintre noi. Cum ar fi atmosfera din casa, din birou, din curte sau din locul in care ne petrecem o buna parte a timpului.
Nu sunt fana spatiilor incarcate, dar mereu am avut o pasiune pentru elementele wow care pot insufleti un coltisor sau o camera. Astfel de element wow cred ca este un baldachin.
 
Sa fim sincere, au ceva magic baldachinele care ne duc cu gandul la povesti si la bine, indiferent ca varsta pe care o avem.
 
Pentru ca imi plac lucrurile practice si functionale pe termen lung, consider ca baldachinele au intrebuintari multiple si pot fi folosite ca elemente de decor in camera copilului de la nastere pana la pre-adolescenta (bine, mie imi plac si acum).
 
Baldachinele nu sunt produse baby only, cum imi place mie sa spun. Ele au fost create din necesitatea intimitatii si a caldurii pe vremuri.
 
La inceputul secolului al XVII-lea Franta a preluat ideea formei patului cu baldachin ( dar nu cum il stim noi astazi, ci in forma patrata a patului) si a transformat patul intr-un simbol important al statutului.
 
In Franta, „Chambre” era un tip de camera mare de tip pat - slash in casele din societatea inalta. Patul era cea mai importanta parte a camerei si avea deseori un stil elaborat de baldachin.
 
In zilele noastre, baldachinele revin, dar intr-un stil mai modern. In loc sa foloseasca brocart greu, catifele bogate sau dantela victoriana, acestea vin sub forma de tesaturi transparente si materiale aerisite. Este doar un accent decorativ - desi are inca o senzatie de element de poveste.
 
Avand un aspect wow si puterea de a crea din orice coltisor un spatiu de poveste, acestea au inceput sa fie improvizate in fel si fel de design-uri minunate pentru camera copiilor sau chiar la petreceri.
 
Stim cu totii ca atunci cand decoram o camera pentru cei mici, trebuie sa luam in considerare nevoile copiilor in principiu.
 
Este important sa limitam fiecare zona si functia acesteia pentru a le face viata mai usoara si pentru a le ajuta sa diferentieze toate activitatile pe care le pot desfasura in acel spatiu.
 
Desigur, vor necesita o zona de studiu, joaca si odihna, dar si un loc confortabil unde sa se poata juca, citi sau pur si simplu sa se relaxeze.
 
Baldachinele sunt optiunea perfecta pentru a satisface aceasta nevoie si sunt o modalitate functionala de a-si crea propriul colt pentru a petrece timpul cu prietenii si a visa cu ochii deschisi.
 
O retragere foarte confortabila, baldachinul pentru copii creeaza un mediu distractiv de poveste in dormitorul copilului. Acest cort suspendat poate fi un castel, o nava spatiala, un colt de lectura, dar si un decor minunat pentru casa sau curtea ta.
 
Noi va prezentam cele mai frumoase optiuni pentru a include aceasta piesa speciala in fiecare tip de atmosfera, obtinand intotdeauna un rezultat minunat si visator, baldachine pentru copii Mama Boutique, create in Romania.
 
Esti gata sa te indragostesti?