Cum sa oprim roseata tenului?

Cand aveti o piele sensibila, este necesar sa aveti grija deosebita si sa impuneti reguli stricte in rutina dvs. de frumusete.
 
Curatati usor: evitati sa va curatati pielea folosind un tampon de bumbac facial si, in schimb, mergeti pentru un lapte de curatare bland, imprastiindu-l in miscari circulare si usoare in sus folosind degetele. Apoi, folosind un tampon de bumbac inmuiat in apa micelara sau toner bland, curatati bine. Si, in cele din urma, folosind un servetel, uscati pielea tapotand usor.
 
Evitati scrub-ul: Tratamentele exfoliante ultra-blande si peeling pot elimina in egala masura celulele moarte fara a irita pielea si sunt mult mai preferate.
 
Rasfatati-va si hidratati: hranirea zilnica a pielii dimineata si seara este esentiala, dar nu este suficienta. Pentru a calma roseata si pentru a calma pielea, adoptati o tehnica blanda de masaj utilizand varfurile degetelor, facand miscari asemanatoare unor valuri.
 
Hidratare fara lubrifiere: eruptia cutanata este diferita de cea a pielii uscate si, prin urmare, nu are nevoie intotdeauna de o crema bogata. Indiferent de roseata, alegeti ingrijirea pielii in functie de tipul de piele (mixta, uleioasa, uscata, sensibila) favorizand cremele cu ingrediente active linistitoare care ofera confort si reduc senzatia de etanseitate.
 
Evitati: ingrijirea pielii pe baza de acizi (creme, seruri sau masca), produse cu efect de strangere sau orice continut de boabe sau alcool.