Jocurile de familie, un business pentru conectarea emotionala de la Cel mai bun tata

In perioada aceasta noua si ciudata in acelasi timp, pe care o traim cu totii, am fost foarte atenta la felul cum percepe fiecare dintre noi aceste schimbari. Am fost atenta la mine, dar si la cei din jurul meu.

Este interesant cum frica si necunoscutul ne pot schimba, mai ales ca niciunul dintre noi nu are cunostinte experientiale. Dar ca in orice alta situatie, exista intotdeauna doua feluri prin care ne putem raporta la eveniment, intr-un mod pozitiv sau unul negativ.

Esti detinator oficial de doua branduri: Cel mai bun tata si The funny brand? Povesteste un pic despre ele pentru cine nu cunoaste povestile tale cu Mega Image 😊 si daca exista vreo legatura intre cele doua.

 

Acum multi ani m-am gandit sa scriu despre experientele mele de tata si mi-a venit ideea ca fiecare dintre noi este cel maibun tata sau cea mai buna mama pentru copilul sau. Uneori. :)

De aici, pe scurt, numele blogului pe care scriu, de foarte multe ori cu umor si multa autoironie despre ce inseamna pentru mine viata de tata si de familist.

 

Iar THE FUNNY BRAND a aparut in mintea mea asta vara cand m-am gandit ca as vrea sa incerc sa creez ceva cu care oamenii sa se poata distra si in acelasi timp conecta.

Si asa au aparut jocurile THE FUNNY BRAND pe care le puteti gasi pe site-ul cu acelasi nume si care cred sincer ca sunt o varianta excelenta de petrecere a timpului din casa, mai ales la cat stam in casa. :)

 

Cum ti-a venit idea jocurilor The Funny Brand?

 

Ideea de joc a fost a Iulie, sotia mea.

Ideea si creatia jocurilor imi apartin si au aparut din dorinta mea de a gasi niste variante, in primul rand pentru noi si apoi si pentru altii de a petrece timpul misto in familie, in casa sau la drum lung, deconectati de device-uri, dar conectati unii la altii.

 

De fiecare data cand am jucat jocurile acestea cu Mark, baiatul nostru de 10 ani, ne-am distrat si am descoperit lucruri despre altii, dar si despre noi insine. Si ce e cel mai misto este ca fix acelasi feedback il primesc si de la cei care deja au achizitionat jocurile:

“Wow, ce tare! am ras mult si am descoperit lucruri despre copilul nostru pe care nu reusisem altfel, in atatia ani, sa le “scoatem” de la el.”

Da, atunci cand sunt relaxati si se simt in siguranta copiii vor spune lucrurile importante pentru si despre ei: frici, anxietati, dorinte etc. Trebuie doar sa cream cadrul potrivit, iar jocurile acestea fix asta fac.

Start-up in plina pandemie. Antreprenor in Romania este prin definitie o provocare, dar sa incepi in plina pandemie, este wow. Cum ai simtit inceputul de business in anul de gratie 2020?

 

Mai, eu am spus mai demult ca doar oameni nesanatosi la cap se fac antreprenori si asta nu e o gluma.

Am pornit acest start-up si dintr-o nevoie, caci partea de blogging a fost mai degraba moarta anul acesta, cel putin pentru mine.

Dar am avut si am mare incredere in THE FUNNY BRAND si din nou, cum am mai spus: habar nu am daca va fi un succes, dar stiu ca tot ce am avut eu mai bun la acest moment, am pus aici si sper ca acest lucru sa conteze. Om vedea… :)

 

Cui se adreseaza jocurile The funny Brand si unde le gasim? Mi se par o idee wow de cadou, mai ales ca se apropie Sarbatorile.

 

The Funny Brand se adreseaza familiei sau cercului de prieteni apropiati (mai ales in perioada asta, in care ci totii ne vedem, daca ne vedem, cu foarte putini si aceiasi oameni).

 

Sunt 10 jocuri pe diferite teme, de la “Daca as…” care te pune in 80 de ipostaze teoretice si/sau ipotetice diferite in care te-ai putea afla si ce ai face/zice in acea situatie, trecand prin “Emotii si Sentimente”, un joc care eu cred ca ar trebui sa existe in toate casele cu copii, in toate scolile si gradinitele din Romania, pentru ca e un joc foarte bun de inceput sau sfarsit de zi pentru a-i face pe copii, dar si pe adulti, sa povesteasca cum se simt sau “Lucruri care NU imi plac”, din nou, foarte potrivit de jucat cu copiii, care foarte rar ne spun lucrurile care nu le plac, nu?

 

Despre toate jocurile puteti citi aici si pentru ca este perioada Sarbatorilor am creat si o serie de seturi cadou, numai bune de oferit prietenilor sau familiei pe care le gasiti aici.

 

Esti tata, blogger si antreprenor…acum trebuia sa te intreb cand mai ai timp si pentru tine :)), dar nu o sa fac asta.

Vreau sa stiu cum a fost anul acesta pentru voi? Suntem la sfarsitul unui an cum nu am mai trait pana acum.

Cum l-ati perceput?

 

A fost un an greu, cu siguranta. Dar pentru mine, datorita THE FUNNY BRAND, a fost si un an bun, as fi ipocrit sa spun altfel. Cea mai buna definitie este ca a fost un an unic si complicat. Si sper sa ramana un an unic in vietile noastre, ale tuturor. Sigur ca ne dorim cu totii provocari, dar parca nici chiar asa, nu? :)))

 

Sarabatori fericite tuturor si sa ne revedem sanatosi si in persoana cat mai curand!

 

CADOU 10% Reducere la jocurile The Funny Brand daca folositi codul: WOWMOM10.

 
 

Daca alegi pozitivul, intelegi ca trebuie sa te bucuri de prezent, dar si sa fii prezent, sa te bucuri de orice lucru mic si sa mentii conectarea cu cei dragi tie, indiferent de cat de restrans este cercul in care iti petreci majoritatea timpului. Poti sa incepi chiar cu tine.

 

Pentru ca stam foarte mult timp in case si pentru ca cel mai probabil si Sarbatorile le vom petrece acasa, l-am rugat pe Alex Zamfir, the funny guy care scrie pe Cel mai bun tata sa ne povesteasca despre noul sau proiect - jocuri de conectare emotionala care ne pot ajuta sa avem timp de calitate in periaoda aceasta si de ce nu, sunt o idee wow de cadou.