Lili Sandu este WoW MoM de Tj

Lili Sandu ne povesteste despre nasterea in pandemie si viata in 3.

Lili Sandu impreuna cu Silviu Tolu ne-au vizitat la Concept Store-ul Mama Boutique cu putin timp inainte de nasterea mult asteptata a micutului Tj.
Sunt un cuplu absolut incantator, cu energie buna si foarte fericiti, iar acest lucru il transmit mai departe.
 
Am povestit despre cum a decurs sarcina, despre asteptarile si temerile lor pentru ceea ce urma in aceasta perioada noua pentru toti si mi-a placut foarte mult entuziasmul si curiozitatea lor.
 
Au trecut cu bine peste nastere si in cele ce urmeaza, Lili povesteste cum a fost toata experienta si cum este acum viata in 3.
 
De curand ai dat nastere unui baietel minunat, pe care il asteptati cu atata nerabdare. Cum a fost experienta nasterii in perioada de pandemie?
 
Nasterea in sine a fost magica asta si datorita Dnului doctor Andreas Vhytoulkas care a avut grija sa fie o operatie de cezariana blanda si deloc traumatizanta pentru bebe.
Zilele care au urmat au fost mai dificile psihologic deoarece din cauza pandemiei nu am avut pe nimeni alaturi mai ales pe tatal lui TJ.
Dar asta a fost, o mare provocare pentru o mamica la inceput de drum, ne-am conformat si revederea cu cei dragi a fost minunata. 
 
Simti ca te-a schimbat maternitatea in vreun fel?
 
Oh, absolut! Simt ca m-am renascut odata cu fiul meu. Sa fiu mama este ce mi-am dorit din totdeauna dar nu am stiu asta pana nu l-am tinut in brate.
Ma simt cu adevarat implinita, sunt mai calma :)), cam over protective, mult mai responsabila si extrem de fericita.
 
Care a fost primul, primul gand cand l-ai vazut pe T.J?
I-am multumit lui Dumnezeu. 
 
Am vazut ca ai activitate constanta online. Cum faci sa mai ai timp si pentru tine?
 
Am noroc cu Silviu care este un ajutor de nadejde si un tata de nota 10.
Ne ajutam reciproc si ne impartim sarcinile in asa fel incat fiecare dintre noi sa aiba timp pentru chestiile personale.
Sunt prezenta in online pentru ca-mi place sa-mi tin comunitatea la curent cu noutatile din viata mea si sa le ofer ajutor impartasind cu ei momente din LifeStyle-ul meu. 
Cititoarele noastre m-au rugat sa te intreb ce trucuri folosesti pentru a avea parul asa sanatos si tenul radiant.
 
Recunosc ca gena ma ajuta mai mult decat orice alt produs, dar acum sunt si mult mai constienta de faptul ca tb ma demachiez zilnic si sa-mi aplic o masca saptamanal.
Folosesc uleiul de cocos pentru par si corp care este nelipsit de ani buni din ritualul meu dar si creme care au la baza ingrediente naturale.
Colagenul pudra dimineata in ceai sau cafea este nelipsit si el si asta este un mic secret.😊
 
Spune-mi te rog 3 lucruri wow pentru care esti recunoscatoare.
 
Copilul meu in primul rand, sanatatea mea si a familiei mele si iubirea. 
Daca ai putea sa descrii viata voastra in acest moment doar intr-un cuvant, care ar fi acela?
 
Binecuvantare!